Allround installatiediensten in Zaandam en omstreken

Neem contact op

Bij Lizardo Technische Installatie Service uit Zaandam kunt u terecht voor een zeer breed scala aan installatiediensten. Onze diensten worden altijd vakkundig en met zorg uitgevoerd. Lees meer over de individuele diensten op de dienstenpagina’s en neem bij vragen of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

De diensten van Lizardo Technische Installatie Service

Bij L.T.I.S. Installatietechniek uit Zaandam kunt u terecht voor de volgende diensten:

  • Installatie van en onderhoud aan cv-installaties

  • Installatie en verbouwing van sanitair

  • Installatie van en onderhoud aan gas- en waterleidingen

  • Plaatsen en onderhouden van ventilatie-installaties

  • Plaatsen en onderhouden van zonne-installaties

  • Reparaties en oplossen van storingen aan installaties in uw huis of pand

Duurzame en hoogwaardige installatietechniek

L.T.I.S. maakt uitsluitend gebruik van duurzaam materiaal en merken van hoogwaardige kwaliteit, zodat u verzekerd bent van goede producten en garanties.

Persoonlijk advies op maat

Omdat elk huis of pand zijn eigen afmeting en indeling heeft en iedere klant zo zijn eigen wensen heeft, bekijken wij altijd eerst de locatie en overleggen wij samen met u wat de werkzaamheden zouden moeten zijn. Waar nodig geven wij nog advies, om zo aan de juiste comforteisen van de woning/het pand en uw persoonlijke wensen te kunnen voldoen. Dit doen wij uiteraard geheel vrijblijvend!

Uitvoeren van klein onderhoud en reparaties

Ook voor de kleinere loodgieterswerkzaamheden, zoals lekkages en de vervanging van uw kraan, kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het verleggen van leidingen of uw afvoer en het installeren van uw vaatwasser en overige keukenapparatuur. Wat uw klus ook is, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvende offerte

Neem contact met ons op voor het maken van een offerte. Samen met u komen wij graag tot het gewenste resultaat, binnen het gestelde budget. U kunt ook een offerte aanvragen via het contactformulier op de contactpagina.

Vraag uw offerte aan

L.T.I.S. is er voor al uw installatie- en loodgieterswerkzaamheden. Bel vandaag nog via 06 - 15 28 80 09 of ga naar de contactpagina.

Neem contact op