Vakkundige werkzaamheden aan gas- en waterleidingen in Zaandam en omstreken

Neem contact op

Van het aanleggen van complete gas- en waterleidingen tot het verhelpen van lekkages: voor alle werkzaamheden aan uw gas- en waterleidingen bent u bij Lizardo Technische Installatie Service uit Zaandam aan het juiste adres.

Gasinstallaties

Het is van levensbelang dat een gasleidingnetwerk deskundig en veilig wordt aangelegd. L.T.I.S. is een betrouwbaar bedrijf dat uitsluitend gebruikmaakt van Kiwa- en Giveg-gekeurd leidingmateriaal en fittingen. Het aanleggen van leidingwerk wordt uitgevoerd volgens de daarvoor geldende kwaliteitsnormen en voorschriften. Na het controleren van uw gasinstallatie en het vervangen van leidingen, wordt uw systeem voor ingebruikname uitgebreid getest op gasdichtheid om weglekken uit te sluiten.

 

Heeft u last van gaslucht of vermoedt u een gaslekkage, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij helpen u altijd zo spoedig mogelijk, zodat u weer zeker kunt zijn van een betrouwbare gasinstallatie en u zich weer veilig kunt voelen in uw woning.

Waterleidingen

Het aanleggen en/of aanpassen van uw waterleidinginstallaties dient met de uiterste zorg te worden uitgevoerd. Mede ten behoeve van legionellapreventie. L.T.I.S. kan u hierbij op vakkundige wijze van dienst zijn.

Ontstaan er in uw woning beginnende vochtplekken, zorg dan dat u hier zo snel mogelijk een professional naar laat kijken. Wij kunnen zo spoedig mogelijk komen om de lekkage(s) op te sporen, om deze vervolgens te kunnen repareren. Is uw lekkage hevig of is uw waterleiding gesprongen, dan adviseren wij u om direct uw hoofdkraan af te sluiten zodat het water tijdelijk stopt en de schade zoveel mogelijk wordt beperkt. Neem in dit geval contact met ons op, wij zijn u altijd zo snel mogelijk van dienst.

Leidingen aanpassen

Daarnaast kunnen wij uw gas- en waterleidingen verleggen, bijvoorbeeld voor het maken van aansluitingen voor uw vaatwasser, wasmachine of gasfornuis en voor overige keukeninstallaties, zoals een mengkraan of Quooker-kookkraan. Uiteraard kunnen wij deze ook op professionele wijze voor u installeren.

Kortom, met gas- en waterleidingen moet vakkundig worden omgegaan. Geef ons daar maar de leiding over, en wij kunnen u ervan verzekeren dat uw gas- en waterleidingen goed zijn aangesloten.

Neem vandaag nog contact op voor werkzaamheden aan uw gas- en waterleidingen. Bel 06 - 15 28 80 09 of laat een bericht achter op de contactpagina.

Neem contact op